Vízvágás

A vízsugaras vágás technológiával gyártott termékek formájának, kialakításának csak az ember fantáziája szab határt. Bármilyen anyagból, bármilyen forma és annak negatívja is kivágható a vízvágás segítségével, így az anyagok, minták, alakzatok színösszeállítása is végtelen sorban végezhető. A vízsugaras vágás technológiával gyártott termékeknél a design- és belsőépítész tervezők által megálmodott elképzelések megvalósításai ugyanúgy biztosíthatók, mint az egyszerű mértani elemek sorozatgyártása.

A vízsugaras vágás az alábbi anyagok vágására alkalmas:

Fa, márvány, gránit, mészkő, csempe, greslap, kerámia, üveg, biztonsági üveg, tükör, alumínium, acél, vörösréz, sárgaréz, titánim, műanyagok, plexi, DI BOND, gumi, filc, szivacs, Polifoam és habanyagok. Az egyetlen anyag, ami nem vágható a vizes vágás technológiával, az edzett üveg!

Vágógépet, melynek segítségével természetes kövekből, üvegből, műanyagból vagy akár fémekből a legbonyolultabb, legváltozatosabb formák kivágása vált lehetővé.

A Resistant Hungary Kft. hosszú távú fejlesztési koncepciójába illően 2015-ben üzembe helyezett egy  Omax maxim 1530típusú 5 tengelyes vízsugarú vágógépet

header_1

Az OMAX MAXIEM 1530 abrazív vízvágó gép új fejezetet nyit a vízvágók történetében. Gyorsabb, pontosabb és precízebb. A továbbfejlesztett Intelli-TRAX technológiának köszönhetően a gép 1 mikron pontosságú vágásokra képes. A vezérlő mobilitásának köszönhetően a gép még rugalmasabb az ipari környezet számára.

Az új A-Jet 5 tengelyes vágófejnek köszönhetően a komplexebb elemek vágása sem jelent problémát.   Vízsugaras vágógép szíve a magasnyomású pumpa, amely a kezelt vizet 50000 psi nyomásra sűríti a vízvágás előtt. A pumpát elhagyva speciális vezetéken jut el ez a hatalmas nyomású víz a vágófejhez, melyben áthalad az emberi hajszál méretű fúvókán, a vágófejben abrazzív anyaggal keveredik, hogy aztán 1.2 mm vastag sugárban, immár felgyorsulva a hangsebesség két és fél szeresére, elvágja az akár 20 cm vastag gránitot vagy acélt is.

Az állítható nyomás és a vákuum segéd lehetővé teszi a gravírozást és a törékenyebb anyagokat is előfúrjuk annak a veszélye nélkül, hogy az anyagban törés vagy bármilyen egyéb sérülés következne be. A vizes vágás során sem por, sem pedig hő nem keletkezik, így a melegre lágyuló anyagok sérülésétől sem kell tartani.

Szolgáltatásaink:

  • márvány vágása
  • üveg vágása
  • fa vágása
  • gravírozás
  • műanyag vágása
  • fém vágása
  • gumi vágása

Fotók munkáinkból:

A vízvágás esetében a megrendelt munkadarab tervezése készülhet egyedileg, saját tervezés alapján, de felhasználható az ügyfél által a rendelkezésünkre bocsátott, elsősorban AutoCAD (dwg, dxf,ord,al,pdf,svg), vagy Corel (cdr) file is. Ezek hiányában, egyszerű fénykép( jpg, bmp, gif, tif, ico, png, dcm, wmf, emf, tga, pxm, wbmp, jp2, j2k, jpc, j2c, dcx, crw, psd, jev) file, vagy mintadarab alapján is elkészítjük a megálmodott vizes vágás tervet.

VÍZVÁGÁS: Vízsugaras vágás Debrecenben. Debrecenben vízsugaras vágás. vízsugaras vágás Debrecenben. Vízvágó gép Debrecenben. Vízvágógép Debrecenben. Vízvágó gép Hajdu Bihar megyében. Vízvágógép Hajdu Bihar megyében.  Egyedi alkatrészek gyártása vízvágógéppel. sorozatgyártás vízvagógéppel. Vastag anyag vágás. vastag anyag vágása vízvágógéppel. anyag vágás vízzel, műanyag vágás vízzel, alumínium vágás vízzel, alumínium vágás vízzel, műanyag vágás vízzel, intarzia készítés vízvágóval Debrecenben, intarzia készítés HAJDU BIHAR megyében, intarzia készítés fából Debrecen, intarzia készítés fából Debrecen, intarzia készítése márványból Hajdu Bihar megyében. Intarzia készítése márványból Debrecenben. Alumínium Debrecenben. Réz Debrecenben.

Műanyag Debrecenben. Kerámia Debrecenben. Kerámia vágás Debrecenben. Üveg vágás Debrecenben. Műanyag vágás Debrecenben. 

Kopásálló anyag: Kopásálló anyag gyártása Debrecenben. Magas kopásálló anyag gyártása Magyarországon. Kopásálló lemez gyártása Debrecenben. Kopásálló toló lap gyártása Magyarországon. Kopásálló markoló kanál bevonat gyártása. Kopásálló vágóél gyártása Debrecenben. Kopásálló lemez gyártása Magyarországon. Hardrox helyettesítő lemez. Köröm gyártása nagy kopásálló lemezből Magyarországon. Kanál gyártása nagy kopásálló lemezből Magyarországon.